Felvételi

Felvételi

Átvétel

Mit jelent az átvétel?

Iskolánkban a megszokott I., és IX. évfolyamon kívül egyéb évfolyamokra is lehet jelentkezni. Az iskola iránt érdeklődő tanulók és szüleik az I-XIII. évfolyamok bármelyikére kérhetnek átvételt.

Az átvételre akkor van lehetőség, ha az adott évfolyamon és képzési típusban (pl. általános tantervű osztály, sportiskolai tantervű osztály, öt évfolyamos képzés nyelvi előkészítő évfolyammal stb.), illetve képzési helyen (székhely, vagy telephely) van szabad férőhely.

Az átvételről a tanulmányi eredmény mellett az alapján dönt az iskola, hogy a jelentkező az iskola egyházi jellegének megfelelő hitéleti, erkölcsi feltételeket a jelentkező mennyiben kívánja és képes megtartani. Az átvételről e két szempont együttes figyelembevételével születik döntés.

Mikor lehet jelentkezni?

Jelentkezni bármikor lehet a tanév során, de a betölthető férőhelyektől, valamint az iskola munkarendjétől függ, hogy az átvételi eljárás lefolytatására és ennek sikere esetén az átvételre ténylegesen mikor van lehetőség.

Az átvételi eljárás szervezése az intézmény éves munkatervében meghatározott osztályozó vizsgák időpontjában történik.

További részletekről az átvételi kérelmen megadott telefonszámokon és elérhetőségeken lehet érdeklődni.

Hogyan lehet az átvételt kérni?

Az átvételt a lenti linkről letölthető vagy az intézmény titkárságain kapható "Átvételi kérelem" című nyomtatvány benyújtásával lehet kérni.

Minden kedves érdeklődőnek sikeres iskolaválasztást kívánunk!

Általános iskolai átvételi kérelem
Gimnáziumi átvételi kérelem

HÍREK

On-line ebédbefizetés
Közérdekű
On-line ebédbefizetés

Ide kattintva érhetők el az internetes ebédbefizetés oldalai.

Átadták a 2022/2023. tanévtől érvényes Ökoiskola címeket
Környezetvédelem
Átadták a 2022/2023. tanévtől érvényes Ökoiskola címeket

162 iskola vehetett át Ökoiskola címet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Agrárminisztérium rendezvény, 2022. március 26-án.